Ağırlık: 56 kg 
Halat Kapasitesi: 40 metre 
Çekme Kapasitesi: 4500 kg
Çekme Hızı: 28 saniyede 45 metre
Over Drive gear set ile 1.5 kat daha hızlı


YÜKSEK PERFORMANSLI ÇİFT MOTORLU ELEKTRİKLİ VİNÇ DAHA KÜÇÜK VE DAHA HAFİF GÖVDE HORNET-S PAKETİYLE ALACAKLARINIZ:

  1. Hornet Vinç Anodize RED,
  2. 'Patentli' havalı fren sistemi ile birlikte
  3. Serbest bobin ve vince eklenmiş
  4. Fren operasyonu için solenoid
  5. Artık araç etrafında uzun borulara gerek yoktur
  6. BOW Motor 2 bağlantıları için Bakır Bara aksamları
  7. Albright Ağır İş Solenoidler x 2
  8. Sert Anotlanmış Alüminyum bastika
  9. Ön montaj arayüz bloku x2,
  10. Pahalı uç kısımlarını hasardan korumanız için kullanılır.
  11. Standart WARN 8274 kasnağa uygun, daha ufak gövde
  12. Alüminyum kasnağından ötürü daha hafif (49.5 kg) vinç

* Tüm vinçlerimizde olduğu gibi Hornet-S modelinde de halat verilmemektedir, halat ayrıca satın alınmalıdır.

* Hornet'i 1.5 kat hızlandıran üst hız takımıyla da alabilirsiniz. Ancak bu aksamın iyi çalışması için araç ağırlığı sürücü dahil 1850 kg'dan düşük olmalıdır. Sipariş sırasında belirtmeniz halinde ücretsiz verilir.

HAVA SİSTEMİ:

Yay basıncı, vinç kullanımda değil iken fren materyaline çelik disk uygular. Bu süreç ise fren uygulayarak vincin bobinden çıkmasını engeller. İki hava solenoidi, vincin tepesinde motorlar arasına yerleştirilmiştir. Kamyonunuzdan gelen hava beslemesi ile beslenirler. Biri serbest bobin, diğeri fren sistemi içindir. Vinci kaldırır veya indirirken Albright solenoidlerinize güç verirsiniz, bu da vincin tepesinde fren için hava solenoid valfine de güç verir. Bu süreç, havanın freni aniden uygulayan, özel olarak tasarlanmış bir odaya girmesini sağlar.

Vinç parmağınızı kontrolden kaldırdığınızda hava solenoidi havayı boşaltır ve yaylar fren balatalarına fren diski uygular. Söz konusu aracın ağırlığına uyum sağlamak için fren içindeki yayların sayısını değiştirebiliriz, ancak şimdiye dek buna ihtiyaç duyulmadı. Daha fazla yay daha büyük fren kuvveti anlamına gelir, ancak durma işlemi daha keskin olur, bu da tarafımızca önerilmeyen bir yakalama hareketine sebep olur.

Güzel özelliklerden biri de, alçalma halindeyken yalıtacınızı kapatarak (motorlara güç gitmez) ve giderken vinç kapatma butonunuzu kapatabilmenizdir. Bu işlem hava solenoidini çalıştırır, freni serbest bırakır ve aracınız sadece indirme veya kendi hareketi için gerekli miktarda halat çeker. Bu şu anlama gelir; araç dışarı çekilmiş serbest halat miktarını aldığından normal vinç işleminde hızlı yakalama veya titremeye sebep olan aşırı yüklenme veya aşırı miktarda halat durumlarıyla karşı karşıya kalmazsınız.

Bu tasarım için tam patent başvurusu yapılmıştır, tasarım şu anda korunmaktadır ve patent beklemektedir.

HAVASIZ BOBİN

Bu bölüm de patentli bir tasarımla çalışır. Tahrik milinin ucundaki bir piston, büyük bir kavrama plakasını tahrik pimlerinin içine veya dışına doğru hareket ettirir. Tahrik, geniş bir tahrik mili ve frezeli uçla sağlanır. Fren balatalarının imal edildikleri malzemeden ötürü, 2 sezon olmasa da en az 1 sezon dayanmalarını bekliyorum. Fren balata takımları ve tüm yedek parçalar ihtiyaca göre sipariş edilebilirler.

ELEKTRİK GÜCÜ

Bu vincin elektrik gücü şu anda iki adet BOW Motor II tarafındn sağlanır. Bunlar normalde aracınızdan yüksek verimli RED Vinç bakır bara aksamına giden 12v besleme ile beslenirler. Bu bara aksamı motorlara kusursuz kalitede bir bağlantı sağlar. Yüksek güçlü Albright solenoid paketleri motorların yönünü değiştirmek ve 12v fren sistemini beslemek için kullanılır. Bunların tamamı performansı kanıtlanmış bileşenlerdir ve uzun yıllardır RED Vinçleri tarafından yarışma ve motor sporları sektörlerinde kullanılmaktadır. Karşılaştırma yapmamız gerekirse, standart haliyle Hornet bir Gigglepin +50'den daha hızlı olmasa da, onunla denktir.

Vincin gücü aracınızın nasıl kurulduğuna ve kullanılan bileşenlerin kalitesine göre değişmektedir. Kablolama sistemindeki elektrik kayıplarının veya verimsizliklerinin ölçeği de burada belirleyicidir. Genel bir kural olarak, iyi bir güç kaynağı kullanarak

12v DC BOW Motor II ile RED Vinç Bara aksamını birlikte çalıştırdığınızda vincin 3.25 ton çekmesini bekleyebilirsiniz..belirli şartlarda daha fazla da çekebilir. X2 Odyssey PC1500 batarya ile 70mm2 kablo ile yapılan 12V besleme ve toprak bağlantıları ile test edilmiştir.

AĞIRLIKLAR

Vinç: 50kg (Halatsız)

Yükleme Ağırlığı: 64kg (Ahşap kutu, halat veya herhangi bir akses. olmadan)

TAHRİK SİSTEMİ

Tahrik, masif çelikle sertleştirilmiş bir kavrama plakası yoluyla mekanik olarak verilir. Bu, hava besleme ile devreye giren ve devreden çıkan, çok güçlü ve sertleştirilmiş bir plakadır. Bu plaka masif çelik bir merkezi şaft yoluyla dişli kutusundan tahrik edilir. Tahrik sistemi güç ve dayanıklılık göz önüne alınarak üretilmiştir. Hornet kasnağının 'serbest bobini' devrede olmadığında iki rulman yatağının arasındadır, bu şekilde oldukça hareketli olur ve yardımcı sürücünün halatla serbestçe hareket etmesini sağlar.

KASNAK KAPASİTESİ & ÇEKME KAPASİTESİ

Kasnak 12mm halatı 40m (95ft) kolayca tutabilir. Kasnak içerisinde cıvata deliğini sabitleyen bir halat bulunur. Bu aksam, halat değişimini basit ve kolay hale getirmek için RED vinçleri tarafından özel olarak tasarlanmıştır. İhtiyacınız olan tek şey, halatın içinden geçen cıvatayı sıkıştırmak için 1 Alyan anahtarıdır.

Yeniden söylemek gerekirse, bu vincin masif alüminyumdan kesilmiş ve yüksek seviye askeri özelliklere sahip alüminyumdan üretilmiş bir vinç tamburu bulunmaktadır. Bu daha sonra abrazyona ekstra dayanıklılık sağlamak için 0.08 mm derinliğe sert anotlama işlemine tabi tutulur. Elektrik aksamıyla hat çekme gücü, bildiğiniz üzere ve elektrik aksamınızın kalitesine göre değiştiğinden, kendine ait bir sınıfta yer almaktadır. Standart Hornet'in 4500 kg direkt olarak kolayca kaldırabileceğini söyleyebiliriz (dikey asılı halde, tekerleklerden destek almadan).

Ancak bu şöyle zorunluluklarınız var anlamına gelmez:

  • Çift 100A alternatör, biri araç, diğeri vinç bataryaları için
  • Vinç motorlarına yeterli gücü sağlayan iki batarya, araç elektrik aksamları için bir batarya
  • En az 70mm2 yüksek kaliteli elektrik kablo
  • Temiz elektrik ek yerleri ve su içinde çalışacak alanlar için iletken gres uygulanması

Kamyon üzerinde iyi bir elektrikli kurulum ile 30 saniye içerisinde kolayca 30m halat çekebilir. Üst hız takımıyla halatı 1.5 kat daha hızlı çekecektir, ancak bu konuda uyarılar vardır. Kamyonunuz sürücü ile birlikte 1850kg'dan daha ağır ise üst hız takımı yeterli güce sahip olmayabilir. Ancak buradaki performans elektrik aksamına ve aracın verimli çalışmasına göre değişeceğinden, kurulumunuz ne kadar iyi olursa alacağınız performans o kadar yüksek olacaktır. Verdiğimiz rakamlar doğrudur ve alıcıları etkilemek için bunları şişirmeyiz. Mühendisler olarak gerçek veriler üzerinde çalışırız.

FRENLER

Patentli tasarıma sahip frenler sadece gerilim uygulandığında devreye girecek şekilde çalışırlar. Vince ileri veya geri hareket yönünde bir sinyal gönderildiğinde aynı sinyal mıknatısların çalıştırılması ve serbest bırakılmasında da kullanılır. Frenler 12v'dur ve çalışmak için her zaman 12v'a ihtiyaç duyarlar, bu solenoidlerin çalışması için kullanılan gerilimle aynıdır. Fren balatası yüksek güç dayanıklılıklı kompozitten yapılmıştır; fren kavramasının kuvvetli olmasını ve aşınan yüzeylerin uzun ömürlü olmasını sağlar.

DİŞLİ KUTUSU

Dişli kutusu özellikle güç, kuvvet ve kolay kullanıma dönük olarak tasarlanmıştır. Tüm dişliler 655-M13 nikel krom molibdenum çelikten üretilmiş ve azami güç (1100 N/mm2) ile kusursuz dayanıklılık sağlamak üzere tasarlanmıştır. Uç kapağı su geçirmezlik sağlanması için o-halka ve conta kanalı ile kapatılmıştır. Kapak çıkarıldığında tüm dişlilere erişim mümkündür; tüm dişlilerin değiştirilmesi ve aksamın geri toplanması 5 dakika sürmektedir. Dişli kutusu yağ yerine gresle çalışır, bu da sahada bakımı oldukça kolaylaştırmaktadır.

ONARILABİLİRLİK

Hornet-S hem rekabetçi kullanım hem de onarılabilirlik düşünülerek tasarlanmıştır. Vinç ve bağlantı şasesi arasında arayüz oluşturmak üzere bir bağlantı bloku kullanılmıştır. Bu, vinç kasasındaki halatların soyulmasını engellemektedir. Bu serbest-bobin (Freespool) aksamı, kolay bakım için makine vidalarıyla tutulur. Fren tertibatı x4 soket başlı cıvatalarla tutulur; bu şekilde onarım işlemleri için fren balatalarına tam erişim sağlar. Fren balataları 15 dakikada değiştirilebilir.

SÖZÜMÜZ:

Rekabetçi kullanımda ürünlerimize güveniyoruz ve arkalarında duruyoruz. Tüm RED Vinç-Hornet ürünleri 2 yıl mekanik garantilidir. Bu garanti tüm mekanik parçaları içerir. Aşınan parçalar, burçlar, fren balataları vs. gibi parçalar, elektrikli parçalar, motorlar ve solenoid paketleri gibi parçalar bu kapsama dahil değildir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Red Winch Hornet 40mt Red Winch kategorisindeki Red Winch markalı Red Winch Hornet 40mt ürünü, güvenilir ve yüksek hizmet kalitesi, uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri ile kapınızda. H24V
Red Winch Hornet 40mt

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.